9 ماده غذایی افزایش دهنده آرتروز
9 ماده غذایی افزایش دهنده آرتروز
1. غذای سرخ شده
2. روغن ذرت
3. سیگار
4- آب نبات
5. پنیر و لبنیات
6. چربی های ترانس
7. گلوتامات مونو سدیم( MGS یا گلوتامات مونوسادیوم که از گلوتامات اسید آمینه، یکی از گسترده ترین اسیدهای آمینه طبیعی تشکیل شده است.تقویت کننده طعم در غذاهای آسیایی گوشتی استفاده می شود و اگرچه حاوی سدیم است، آن کمتر از یک سوم از آنچه در نمک وجود دارد.این عنصر یک طعم نارگیل (طعم دهنده) را ارائه می دهد)
8- کربوهیدراتهای تصفیه شده (بدون سبوس)
9. الکل
نتیجه
پس ازابتلا به آرتروز ، باید با آن برای مدتی به زندگی ادامه دهید و خواهید دید که مواقعی وجود دارد که سطح درد شما در بالاترین حد خود قرار دارد. در حالی که داروها می توانند در تسکین درد کمک زیادی به شما کند ، مواد غذایی نیز وجود دارد که می تواند به شما کمک کند یا مانع آن شود.
به این ۹ مورد فوق توجه کنید. همه چیز از سیگار گرفته تا کربوهیدرات می تواند باعث التهاب شود که حتی ممکن است متوجه آن نشوید. رژیم غذایی خود را کنترل کنید و متوجه تفاوت آن شوید!